Last minute jazzbandje inhuren
De Jazz Centrale verzorgt muziek in heel Nederland, België, Luxemburg en West-Duitsland.

Gespecialiseerd in professionele jazzbands en jazz DJ's voor uw
feest of evenement overal in Nederland en België

+31(0)85 4010 560

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 09:00—22:00

vcard voor WhatsApp | contact | over onsAltijd een succes, dit compacte en swingende jazz trio

Jazz trio met klassiek swingend repertoire, fijn volume en compacte afmetingen

Traditioneel jazz trio, bestaand uit piano + contrabas + jazzgitaar, in de stijl van het fameuze Oscar Peterson en Herb Ellis jazztrio uit de jaren '50. Fantastische swing, geweldig om op te dansen en een volume dat zeer goed aanpasbaar is aan de situatie. Niet voor niets één van onze meestgeboekte bezettingen! En de piano? Die nemen we gewoon zelf mee.

Piano of 			elektronische pianoplusContrabasplusJazz GitaarZien en horen


Belangrijk! Beluister onze demo's met hoofdtelefoon of goede luidsprekers!

Kleine luidsprekers zoals van een smartphone, tablet of laptop kunnen onmogelijk de diepe rijke klank van de zo prachtige contrabas weergeven. Daarom is het zo belangrijk om met hoofdtelefoon of goede luidsprekers te luisteren! Let op: kans op meeswingen!


Muziekfragmenten

Video's

Krijg 24u per dag instant toegang tot ons exclusieve video-archief met video's van al onze bezettingen! U krijgt direct een mailtje met de toegangslink tot ons archief!

 

 

Ontvang prijsindicaties binnen 1 minuut in uw mail!

Stuur mij prijsindicaties

Informatie

Waarom de Jazz Centrale?

 • Vele jaren ervaring

 • Uitstekend op elkaar ingespeeld

 • Geen ingewikkelde jazz

 • Weinig oppervlakte nodig

 • Wij zorgen voor sfeervolle verlichting

 • Volume goed aanpasbaar

 • Netjes gekleed in pak of casual

 • Wat u hoort, is wat u krijgtMogelijke uitbreidingen

Reacties van klanten


... en lees ook alle oudere reacties!

 


De unieke voordelen van dit jazz trio

 • Compacte afmetingen (ong. 2 x 3 m)

 • Zeer swingend en goed dansbaar

 • Met name geschikt voor "classic swing"-stijl (foxtrot, quickstep)

 • Volume uitstekend aanpasbaar aan de situatie

 • Klinkt als: Oscar Peterson, Herb Ellis, Ray Brown trio

"We zijn onder de indruk van de muzikale kwaliteit dat het Jazz Centrale trio ten toon heeft gespreid. En wat een heerlijke swing zat er in!"

Ismil Hidayat
Organiseerde huwelijksfeest voor ouders
Inntel Hotels Zaandam

De mooiste instrumenten uit de jazz

Dit fantastisch swingende jazz trio is een uitstekende keuze als u prachtige live muziek zoekt, die niet te hard mag zijn maar toch een gewelidge sfeer kan creëeren. Het trio bestaat uit de mooiste instrumenten uit de jazz: de meesterlijke piano, de majestueuze contrabas en de speelse en ritmische jazzgitaar. Samen vormen zij een jazztrio met prachtig volle klankkleur, onweerstaanbaar ritmische swing en een buitengewoon gevariëerd repertoire.

Van swing tot smooth jazz

Er is bijna geen enkele bezetting in het aanbod van de Jazz Centrale die zo multi-inzetbaar is als dit fantastische jazztrio. Of het nu gaat om een chique zakelijk evenement, een klein feestje thuis of een sfeervolle borrel op uw bruiloft, overal kan deze compacte bezetting ingezet worden en een ultieme sfeer van jazz creëeren. Vooral het klassiekere jazzrepertoire komt dankzij de ritmische begeleiding van de jazzgitaar volledig tot zijn recht, maar tevens laveren de musici moeiteloos tussen de latere bossa nova, cool jazz en moderne smooth jazz.

Bekijk een overzicht van ons repertoire

"Iedereen heeft erg genoten van de mooie achtergrondmuziek en de goede stijl die zij uitstraalden! Bedankt!"

Lizan Bakker
Erasmus Recruitment Days

Compact afmeting en aangenaam volume

Dit jazztrio neemt relatief weinig ruimte in en is daarom zeer geschikt voor kleinere locaties. Als u dit jazz trio wenst te boeken, dient u ongeveer 2 bij 3 vierkante meter ruimte beschikbaar te hebben. Hiermee is dit jazztrio bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld optredens bij u thuis of kleinschalige diners, waarbij ondanks de bescheiden afmetingen dansen gewenst is. Tegelijk kan het volume ook voor grotere locaties en gezelschappen goed aangepast worden.

"Voor een receptie hebben wij de Jazz Centrale ingeschakeld en het was een perfecte combinatie van de band, de muziek en het evenement. Zeer veel positieve reacties gehad en zullen hen voor een volgende keer zeker inschakelen."

Paul Arens, MonIdee
Receptie in Artis Aquarium

En omdat slagwerk niet aanwezig is, wordt het volume extra beperkt gehouden. Toch kunnen we zeer ritmisch spelen dankzij de speciale begeleiding van de jazzgitarist. Ook dit maakt deze bezetting erg geschikt voor kleine gezelschappen en ruimtes.

Heeft u trouwens al eens op onze facebook gekeken voor inspiratie en onze actuele belevenissen?

Geschikt voor optredens in de open lucht

Voor een optreden in de openlucht is dit ook een zeer geschikte bezetting, omdat alle instrumenten eenvoudig versterkt kunnen worden. Zo kunnen we het volume goed aanpassen, hetgeen bij outdoor-optredens vaak noodzakelijk is. Uiteraard nemen wij alle noodzakelijke apparatuur, instrumenten en versterking zelf mee. Dit jazztrio inhuren bij de Jazz Centrale betekent dat u kiest voor de beste kwaliteit en volledige zekerheid. Vraag nu direct een prijsindicatie aan, zodat u weet wat de tarieven ongeveer zijn. De prijsindicatie heeft u binnen 1 minuut in uw mail!

Wilt u advies over de mogelijkheden voor úw feest of evenement? Belt u ons dan gerust op +31(0)85-4010 560 of gebruik de chatfunctie hier op de site! Onze jazzprofessionals werken door heel Nederland en België, dus wij kunnen u vrijwel overal van dienst zijn.

 

"Het was precies goed en hoe we het ons hadden voorgesteld, beter had het niet kunnen zijn. Ook de samenwerking vooraf was prima en vooral de flexibiliteit van de muzikanten aan boord zeer gewaardeerd."

Lüftner Cruises
Doop cruiseschip in Amsterdam

Prijsindicatie

U kunt deze bezetting boeken vanaf ongeveer .

Wilt u boeken op minder gangbare tijden (doordeweeks overdag bijvoorbeeld)? Dan kunnen we u vaak extra scherpe prijzen aanbieden. Prijzen zijn afhankelijk van veel factoren.
Bekijk ook eens onze prijsvergelijker.

Direct uw prijs weten? Vraag dan een aanbieding aan. Deze heeft u vaak binnen 30 minuten in de mail.

Keurmerk van de NTBOGegarandeerd 100% betrouwbaar

Weet u dat de Jazz Centrale lid is van de branchorganisatie NTBO? Hierdoor weet u zeker dat wij betrouwbaar en professioneel te werk gaan. Elk jaar wordt namelijk opnieuw getoetst door een onafhankelijke instantie of wij voldoen aan alle eisen.

 • Wij zijn onafhankelijk getoetst op betrouwbaarheid.

 • Wij bieden u 100% zekerheid.

 • Gegarandeerd professionele beroepsmusici.

 • persoonlijke aandacht voor uw boeking.

Lees meer over het Keurmerk en de NTBO.

 

Vaak gekozen uitbreidingen

VibrafoonVibrafoon

 

Saxofoon Saxofoon

 

Meest gekozen alternatieven

De meest voor de hand liggende alternatieven zijn:

 • Het piano trio met drums biedt mogelijkheden om een breder repertoire ten gehore te brengen, zoals funky jazz, latin en bossa nova. Dit trio is doorgaans ook geschikter als u een vocalist erbij wenst.

 • Het saxofoon trio is handig als het trio halverwege een keer moet verplaatsen

Mogen wij u adviseren?

Door alle honderden optredens die wij hebben verzorgd, hebben we zeer veel ervaring. Vrijwel elke situatie en uitdaging hebben wij al meegemaakt. Profiteer van onze ervaring! Wilt u direct overleggen over uw specifieke wensen, neem dan gerust contact op. Bel ons op +31(0)85-4010560.

 

Ontvang prijsindicaties binnen 1 minuut in uw mail!

Stuur mij prijsindicaties