Last minute jazzbandje inhuren
De Jazz Centrale verzorgt muziek in heel Nederland, België, Luxemburg en West-Duitsland.

Gespecialiseerd in professionele jazzbands en jazz DJ's voor uw
feest of evenement overal in Nederland en België

+31(0)85 4010 560

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 09:00—22:00

vcard voor WhatsApp | contact | over onsBossa nova & samba zangeres inhuren

De zwoele latin-side of jazz — exclusief op uw feest of event

Bossa nova & latin zangeres Agnes

Breid uw jazz band uit met onze bossa nova, samba en latin zangeres Agnes voor een zwoele zomerse latin sfeer! Ook in te huren als klein en voordelig duo van zang en gitaar.

Het repertoire van Agnes kent u van

 • Astrud Gilberto, Stan Getz,

 • Joao Gilberto, Antonio Carlos Jobim,

 • Cole Porter, Luis Bonfa, Jorge Ben, en vele anderen!

   Zien en horen


Belangrijk! Beluister onze demo's met hoofdtelefoon of goede luidsprekers!

Kleine luidsprekers zoals van een smartphone, tablet of laptop kunnen onmogelijk de diepe rijke klank van de zo prachtige contrabas weergeven. Daarom is het zo belangrijk om met hoofdtelefoon of goede luidsprekers te luisteren! Let op: kans op meeswingen!


Muziekfragmenten

Met begeleiding van complete band (bijvoorbeeld piano, contrabas en drummer)

 

Met begeleiding van enkel gitarist

Video's

Krijg 24u per dag instant toegang tot ons exclusieve video-archief met video's van al onze bezettingen! U krijgt direct een mailtje met de toegangslink tot ons archief!

 

 

Ontvang prijsindicaties binnen 1 minuut in uw mail!

Stuur mij prijsindicaties

Informatie

Waarom de Jazz Centrale?

 • Vele jaren ervaring

 • Uitstekend op elkaar ingespeeld

 • Geen ingewikkelde jazz

 • Weinig oppervlakte nodig

 • Wij zorgen voor sfeervolle verlichting

 • Volume goed aanpasbaar

 • Netjes gekleed in pak of casual

 • Wat u hoort, is wat u krijgtMogelijke uitbreidingen

Reacties van klanten

Precies als gewild

"Wij willen jou, en de overige leden van jouw band,  hartelijk danken voor jullie bijdrage aan een geweldig feest! Jullie muziek was precies zo als wij het wilden, perfect uitgevoerd, niet overheersend en toch bepalend voor de fantastische sfeer tijdens de avond. Hulde! Wij hebben genoten, en krijgen van onze gasten alleen maar positieve reacties."

Bert den Uijl
Huwelijksjubileum op de SS Rotterdam

 

Gevoel voor het juiste volume

"In oktober 2013 zijn wij getrouwd in Nieuw-Loosdrecht. Ruim 200 gasten in een tent. Een jazz kwartet (piano, drum, bas, aangevuld met saxofoon en Agnes) van de Jazz Centrale zorgde voor heerlijke live muziek. De Jazz DJ vulde de rustmomenten van de band op geweldige wijze. De afstemming vooraf was helder. De ceremoniemeesters hebben naar de band geen omkijken gehad. En uitstekend gevoel voor het juiste volume. Goed!"

Wouter en Rosalie Klinkhamer
Bruiloft in Nieuw-Loosdrecht

 

 

Goede organisatie

"Vrijdag 28 juni afscheidsreceptie en tapasbuffet in Nijmegen. De muziek werd verzorgd door de buitengewoon aardige en professionele musici en zangeres Agnes van de Jazz Centrale. Het was geweldig. Goede organisatie (wij hoefden niets te regelen), mooie muziek en prachtige stem van Agnes. Maakten de avond voor ons compleet."

Marjolein en Mark Vierhout
Afscheidsreceptie op de Universiteit Nijmegen

 

 

Geslaagde avond

"Wij hebben afgelopen vrijdag ons 10 jarig jubileum gevierd en de Jazz Centrale heeft gezorgd voor het muzikale entertainment. Het was een geslaagde avond, mede dankzij de band!"

Tamara Pols
StevenParc Rotterdam
Personeelsfeest in de Van Nelle Ontwerpfabriek

 

 

Precies goed

"Wij waren super enthousiast over het optreden! Dit trio heeft er zeker toe bij gedragen dat het een zeer sfeervolle borrel is geweest! De muziek op de achtergrond was inderdaad precies goed en niet opdringerig! Toen het afgelopen was, hadden we spijt dat we niet wat langer hadden geboekt! Maar dat weten we nu voor de volgende keer, want die komt er zeker!"

Steffy ten Cate
Verjaardagsfeest bij Leonidas Rotterdam

 

 

Zeer goed bevallen

"Wij hebben erg genoten van de muziek. De combi tussen het Quartet en de DJ is ons zeer goed bevallen! Ik heb veel positieve reacties gehoord op de jazzy muziek."

Robbert en Marjolein Hamer
Bruiloft in Kunsthal Rotterdam

 

 

Met volle teugen genieten

"Mijn gasten (uit 13 verschillende landen) waren het volmondig eens over de hoge professionele muziekkwaliteiten van uw team.  De liedjes waren internationaal herkenbaar (wat uiteraard een belangrijk element was voor mijn soort publiek) en waren in die mate gedoseerd dat ook de niet-dansers met volle teugen konden genieten van jullie performance terwijl ze ook nog gezellige met tafelgenoten konden keuvelen."

Cristel Segers
Verjaardag in Deinze

... en lees ook alle oudere reacties!

 


Een van de zangeressen van de Jazz Centrale is Agnes . Met haar prachtige stem brengt ze de mooiste bossa nova's, de vrolijkste samba's en heerlijk swingen latin. Agnes is net als al onze andere musici uiteraard professioneel jazzmusicus en conservatorium opgeleid.

Smaakvol bij vrijwel elke gelegenheid

U kunt vele samenstelling van de Jazz Centrale uitbreiden met Agnes. Bijvoorbeeld bij een duo van piano en contrabas voor een intieme sfeer bij uw diner of kleine receptie. Maar ook bij het klassieke jazzkwartet voor een volledige swingende jazz band op uw feest. Voor echt kleine gelegenheden is het ook smaakvol om enkel een jazzgitarist met Agnes in te huren. Dit creëert een bijzonder intieme sfeer waarbij de zwoele klanken van Agnes onder begeleiding van gitaar of piano de ruimte op smaakvolle wijze vullen.

Bekijk een lijst van het repertoire.

 

Specialist in Bossa Nova

Agnes is gespecialiseerd in Bossa Nova. Dat is die heerlijke zwoele ritmische jazzmuziek uit Brazilië die in de jaren '50 en '60 een enorme vlucht heeft genomen. Onder meer dankzij de schitterende songs van Antonio Carlos Jobim ("The Girl from Ipanema"), Astrud Gilberto, Joao Gilberto, en vele anderen.

In het originele Portugees

Met de Jazz Centrale kunnen we u dankzij Agnes unieke kwaliteit leveren: ze zingt de Bossa Nova's in het originele portugees. Dat geeft een enorme extra dimensie aan deze Brazilaanse muziek. Waar de meeste zangeressen in Nederland zich moeten beperken tot een Engelse vertaling, kan Agnes een prachtig Bossa Nova repertoire laten horen in de prachtige orginele taal.

Bij welk bezettingen is Agnes te boeken?

Een jazz zangeres komt goed tot haar recht bij de swingende bezetting Allround Piano Trio.

Piano of 			elektronische pianoplusContrabasplusDrums

 

Voor nog meer variatie en die échte jazz sound van saxofoon kunt u deze zangeres ook toevoegen aan het jazz kwartet

De Jazz Centrale - piano of elektronische pianoplusDe Jazz Centrale - contrabasplusDe Jazz Centrale - drumsplusDe Jazz Centrale - sax

 

Voor kleine of intieme situaties (bijvoorbeeld een diner voor 30 man), zou u ook kunnen overwegen om Agnes te boeken bij ons Piano Duo.

De Jazz Centrale - piano of elektronische pianoplusDe Jazz Centrale - contrabas

Voor een hele intieme sfeer kunt u Agnes ook boeken in combinatie met een jazzgitarist, eventueel aangevuld met contrabas.

Jazz gitaar - of -

Jazz gitaarplusDe Jazz Centrale - contrabas

 

 

Andere wensen?

Heeft u specifieke andere wensen, dan kunt u natuurlijk altijd met Kars overleggen. Wij zoeken graag naar een oplossing om de beste combinatie voor uw feest of evenement in te zetten.

 

Prijsindicatie

U kunt deze bezetting boeken vanaf ongeveer .

Wilt u boeken op minder gangbare tijden (doordeweeks overdag bijvoorbeeld)? Dan kunnen we u vaak extra scherpe prijzen aanbieden. Prijzen zijn afhankelijk van veel factoren.
Bekijk ook eens onze prijsvergelijker.

Direct uw prijs weten? Vraag dan een aanbieding aan. Deze heeft u vaak binnen 30 minuten in de mail.

Keurmerk van de NTBOGegarandeerd 100% betrouwbaar

Weet u dat de Jazz Centrale lid is van de branchorganisatie NTBO? Hierdoor weet u zeker dat wij betrouwbaar en professioneel te werk gaan. Elk jaar wordt namelijk opnieuw getoetst door een onafhankelijke instantie of wij voldoen aan alle eisen.

 • Wij zijn onafhankelijk getoetst op betrouwbaarheid.

 • Wij bieden u 100% zekerheid.

 • Gegarandeerd professionele beroepsmusici.

 • persoonlijke aandacht voor uw boeking.

Lees meer over het Keurmerk en de NTBO.

 

Vaak gekozen uitbreidingen

Agnes is in combinatie met diverse van onze bezettingen te boeken. Wilt u overleggen? Bel dan Kars op +31 (0)6-2475 2971 of +31 (0)85 - 4010 560

Meest gekozen alternatieven

 

 

Mogen wij u adviseren?

Door alle honderden optredens die wij hebben verzorgd, hebben we zeer veel ervaring. Vrijwel elke situatie en uitdaging hebben wij al meegemaakt. Profiteer van onze ervaring! Wilt u direct overleggen over uw specifieke wensen, neem dan gerust contact op. Bel ons op +31(0)85-4010560.

 

Ontvang prijsindicaties binnen 1 minuut in uw mail!

Stuur mij prijsindicaties