Last minute jazzbandje inhuren
De Jazz Centrale verzorgt muziek in heel Nederland, België, Luxemburg en West-Duitsland.

Gespecialiseerd in professionele jazzbands en jazz DJ's voor uw
feest of evenement overal in Nederland en België

+31(0)85 4010 560

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 09:00—22:00

vcard voor WhatsApp | contact | over onsCompact en mobiel jazzduo met saxofoon

Volledig mobiel en een waanzinnige sound dankzij hét jazz-instrument: de saxofoon. Begeleid door de warme klank van (licht versterkte) jazzgitaar, is dit hét mobiele jazzduo bij uitstek voor een korte maar spectaculaire act.Zien en horen


Belangrijk! Beluister onze demo's met hoofdtelefoon of goede luidsprekers!

Kleine luidsprekers zoals van een smartphone, tablet of laptop kunnen onmogelijk de diepe rijke klank van de zo prachtige contrabas weergeven. Daarom is het zo belangrijk om met hoofdtelefoon of goede luidsprekers te luisteren! Let op: kans op meeswingen!


Muziekfragmenten

Video's

Krijg 24u per dag instant toegang tot ons exclusieve video-archief met video's van al onze bezettingen! U krijgt direct een mailtje met de toegangslink tot ons archief!

 

 

Ontvang prijsindicaties binnen 1 minuut in uw mail!

Stuur mij prijsindicaties

Informatie

Waarom de Jazz Centrale?

 • Vele jaren ervaring

 • Uitstekend op elkaar ingespeeld

 • Geen ingewikkelde jazz

 • Weinig oppervlakte nodig

 • Wij zorgen voor sfeervolle verlichting

 • Volume goed aanpasbaar

 • Netjes gekleed in pak of casual

 • Wat u hoort, is wat u krijgtMogelijke uitbreidingen

Reacties van klanten

 

... en lees ook alle oudere reacties!

 


Zonder twijfel is dit de meest flexibele, compacte en mobiele bezetting binnen ons aanbod! Lees over de voordelen.

In no-time startklaar en weer vertrokken

Een van de grootste voordelen van deze swingende bezetting is dat hij binnen slechts enkele minuten startklaar is. En na het optreden zijn we ook zo weer vertrokken.

Ideaal voor korte optredens

Voor korte optredens tot ongeveer 1 uur speeltijd, is dit een erg interessante samenstelling. Dankzij het feit dat we maar weinig apparatuur hoeven op te bouwen, kunnen we kort van tevoren arriveren en kunnen we ook snel na het optreden weer vertrekken. Op deze manier kunnen wij eenvoudig meerdere optredens op een dag doen. Dit heeft uiteraard allerlei interessante gevolgen voor de tarieven van deze bezetting! Heeft u afwijkende wensen met betrekking tot de speeltijd, dan kunt u natuurlijk altijd met ons overleggen! We vinden altijd een passend arrangement.

 

Bekijk een overzicht van het repertoire

 

Echt 100% mobiel

Dit fijne jazzduo is in staat om tijdens het spelen te bewegen. Dat betekent dat we bijvoorbeeld met uw gasten mee kunnen lopen, of dat we ons tijdens het spelen tussen uw gasten kunnen bewegen. Dit geeft een bijzondere en intieme sfeer. Uw gasten kunnen van dichtbij meemaken en aanschouwen hoe onze professionele jazzmusici hun instrumenten beheersen.

Zeer weinig ruimte nodig

Er is geen enkele bezetting in ons aanbod, welke zó weinig ruimte inneemt als dit jazzduo. Met ongeveer slechts 1 bij 1 meter zijn wij al tevreden, en kunnen we u en uw gasten onze kwalitatieve live jazz laten horen!

Swingend en allround jazzrepertoire

Van de fijnste swing tot de mooiste ballads en meest groovy jazztunes. Het is allemaal mogelijk met deze supercompacte bezetting! Uiteraard passen wij ons repertoire altijd aan, aan de situatie. U kunt rekenen op onze jarenlange ervaring zodat wij u en uw gasten op aangename wijze vermaken met sfeervolle jazz op bescheiden volume!

Bekijk ook eens het overzicht van ons repertoire.

 

Prijsindicatie

U kunt deze bezetting boeken vanaf ongeveer € 400.

Wilt u boeken op minder gangbare tijden (doordeweeks overdag bijvoorbeeld)? Dan kunnen we u vaak extra scherpe prijzen aanbieden. Prijzen zijn afhankelijk van veel factoren.
Bekijk ook eens onze prijsvergelijker.

Direct uw prijs weten? Vraag dan een aanbieding aan. Deze heeft u vaak binnen 30 minuten in de mail.

Keurmerk van de NTBOGegarandeerd 100% betrouwbaar

Weet u dat de Jazz Centrale lid is van de branchorganisatie NTBO? Hierdoor weet u zeker dat wij betrouwbaar en professioneel te werk gaan. Elk jaar wordt namelijk opnieuw getoetst door een onafhankelijke instantie of wij voldoen aan alle eisen.

 • Wij zijn onafhankelijk getoetst op betrouwbaarheid.

 • Wij bieden u 100% zekerheid.

 • Gegarandeerd professionele beroepsmusici.

 • persoonlijke aandacht voor uw boeking.

Lees meer over het Keurmerk en de NTBO.

 

Vaak gekozen uitbreidingen

 • Voor wat meer body in de muziek, is het aan te raden om een contrabas toe te voegen. Hiermee zijn we wel wat minder mobiel, maar dit maakt de muziek wel geschikt voor optredens langer dan 1 uur.

Meest gekozen alternatieven

 • Vaak wordt voor langere optredens een bezetting met contrabas gekozen.

Mogen wij u adviseren?

Door alle honderden optredens die wij hebben verzorgd, hebben we zeer veel ervaring. Vrijwel elke situatie en uitdaging hebben wij al meegemaakt. Profiteer van onze ervaring! Wilt u direct overleggen over uw specifieke wensen, neem dan gerust contact op. Bel ons op +31(0)85-4010560.

 

Ontvang prijsindicaties binnen 1 minuut in uw mail!

Stuur mij prijsindicaties