Last minute jazzbandje inhuren
De Jazz Centrale verzorgt muziek in heel Nederland, België, Luxemburg en West-Duitsland.

Gespecialiseerd in professionele jazzbands en jazz DJ's voor uw
feest of evenement overal in Nederland en België

+31(0)85 4010 560

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 09:00—22:00

vcard voor WhatsApp | contact | over onsPrijsindicatie  

Compact, mobiel en feestelijk. Op elk evenement is ruimte voor dit kleine jazztrio. (Op de foto met optionele cajon-speler.)

Het compacte, 100% mobiele jazz trio met saxofoon

Een swingende combinatie van instrumenten, die 100% mobiel is en tussen uw gasten door kan bewegen. De saxofoon zorgt voor een fijn jazz geluid en behoort tot de populairste blaasinstrumenten in de jazzwereld.Zien en horen


Belangrijk! Beluister onze demo's met hoofdtelefoon of goede luidsprekers!

Kleine luidsprekers zoals van een smartphone, tablet of laptop kunnen onmogelijk de diepe rijke klank van de zo prachtige contrabas weergeven. Daarom is het zo belangrijk om met hoofdtelefoon of goede luidsprekers te luisteren! Let op: kans op meeswingen!


Muziekfragmenten

Video's

Krijg 24u per dag instant toegang tot ons exclusieve video-archief met video's van al onze bezettingen! U krijgt direct een mailtje met de toegangslink tot ons archief!

 

 

Ontvang prijsindicaties binnen 1 minuut in uw mail!

Stuur mij prijsindicaties

Informatie

Waarom de Jazz Centrale?

 • Vele jaren ervaring

 • Uitstekend op elkaar ingespeeld

 • Geen ingewikkelde jazz

 • Weinig oppervlakte nodig

 • Wij zorgen voor sfeervolle verlichting

 • Volume goed aanpasbaar

 • Netjes gekleed in pak of casual

 • Wat u hoort, is wat u krijgtMogelijke uitbreidingen

Reacties van klanten

De juiste sfeer

"Het was zeer geslaagd. Het was een leuk feest en de verzorgde muziek was daar zeker een belangrijk onderdeel in. Goede muziek, goed gespeeld, goede sfeer, de juiste sfeer die bij het feest hoorde. Dus zeker hartelijk dank en wellicht tot een volgende keer."

Carina van der Wurff
Bedrijfsfeest Equens, Utrecht

 

 

Beter had het niet kunnen zijn

"Tijdens de doop van ons nieuw Passagierschip ms Amadeus Silver in Amsterdam speelden een bassist, saxofonist en gitarist zeer sfeervolle en passende muziek. Iedereen was erg enthousiast over het optreden en zeer zeker voor herhaling vatbaar. Het was precies goed en hoe we het ons hadden voorgesteld, beter had het niet kunnen zijn. Ook de samenwerking vooraf was prima en vooral de flexibiliteit van de muzikanten aan boord zeer gewaardeerd.

Tot de volgende keer en hartelijke groeten uit Innsbruck!"

Lüftner Cruises
Doop event in Amsterdam

 

 

Zeer genoten

"Het was fantastisch! Wij hebben zeer genoten van de heerlijke jazz muziek op onze bruiloft. We kregen precies de sfeer die we graag wilden hebben, ongedwongen en relaxed! Leuke muzikanten, je kon zien dat ze genoten. Super dat ze inspelen op de gasten, waaronder één in het speciaal. De muzikanten hebben haar geweldig begeleid met het zingen van een paar nummers voor ons. Kortom, complimenten en hartelijk dank!!"

Sjors en Fransciska

 

 

Echte toevoeging

"Het optreden afgelopen donderdag is erg goed gegaan. Ik was erg tevreden over de kwaliteit van hun muziek en ze waren een echte toevoeging op het evenement. Wanneer ik leuke nieuwe aanvragen binnen krijg hoor je zeker van mij."

Lara Roos
Dechesne & Boertje Events

 

 

Dik tevreden

"Het optreden donderdag was erg leuk! Ook onze gasten vonden dat. Kortom, we zijn dik tevreden, ook over het boekingsproces."

Joyce Wagter
Verdonck, Klooster & Associates
Zakelijk evenement in Wassenaar

... en lees ook alle oudere reacties!

 


Swingende jazz met saxofoon

Dit jazztrio heeft een écht jazz geluid, door de aanwezigheid van saxofoon. Voor veel van onze klanten is saxofoon hét jazzinstrument, en daarom kunt u ook deze samenstelling bij de Jazz Centrale boeken.

Het geluid van dit jazz trio doet het meest denken aan de opnames van grote saxofonisten uit de jazzgeschiedenis: Ben Webster, Dexter Gordon, Stan Getz, etc. U zult veel van de liedjes die zij speelden herkennen!

 

Jazz Trio in actie op een zakelijk event

 

Volume: van subtiel tot 'lekker aanwezig'

Het volume van dit jazz trio kan subtiel zijn, zodat u dit jazz trio ook kunt boeken voor bijvoorbeeld uw diner. Houdt u er wel rekening mee dat een saxofoon van nature een wat luider instrument is. Wanneer het volume dus écht heel zacht moet kunnen zijn, kunt u beter kiezen voor een samenstelling waar geen saxofoon bij zit, zoals één van de duo's of het Piano Trio.

Door de aanwezigheid van de saxofoon, kunnen we met dit jazz trio ook op aardig stevig volume spelen, wanneer dat nodig of gewenst zou zijn. De jazzgitaar is ook aangesloten op een kleine versterker, waardoor ook de gitarist het volume kunnen opschroeven. Dit uiteraard enkel wanneer de situatie het toelaat! Het diepe geluid van de contrabas, tenslotte, klinkt vrijwel overal voldoende in door.

Compact en mobiel

Dit jazz trio met gitaar, contrabas en saxofoon is erg compact. We hebben niet meer dan ongeveer 2 bij 3 meter nodig. En omdat bij deze samenstelling geen sprake is van grote en zware instrumenten zoals piano en drums, is dit jazz trio ook 100% mobiel.

Dit jazz trio is erg geschikt voor evenementen of feesten waar we tijdens het optreden een of enkele keren moeten verplaatsen. Bijvoorbeeld van de ene naar de andere zaal, of van de ene winkel naar een volgende. Omdat er weinig apparatuur gebruikt wordt, kunnen we zondermoeite onze instrumenten verplaatsen. Indien gewenst kan dit trio bovendien ook 100% mobiel zijn. De gitarist neemt dan een draagbare kleine versterker mee die als een schoudertas om z'n nek kan hangen. De contrabas en saxofoon hoeven niet versterkt te worden.

 

Bekijk een impressie van ons repertoire.

 

 

Prijsindicatie

U kunt deze bezetting boeken vanaf ongeveer € 700.

Wilt u boeken op minder gangbare tijden (doordeweeks overdag bijvoorbeeld)? Dan kunnen we u vaak extra scherpe prijzen aanbieden. Prijzen zijn afhankelijk van veel factoren.
Bekijk ook eens onze prijsvergelijker.

Direct uw prijs weten? Vraag dan een aanbieding aan. Deze heeft u vaak binnen 30 minuten in de mail.

Keurmerk van de NTBOGegarandeerd 100% betrouwbaar

Weet u dat de Jazz Centrale lid is van de branchorganisatie NTBO? Hierdoor weet u zeker dat wij betrouwbaar en professioneel te werk gaan. Elk jaar wordt namelijk opnieuw getoetst door een onafhankelijke instantie of wij voldoen aan alle eisen.

 • Wij zijn onafhankelijk getoetst op betrouwbaarheid.

 • Wij bieden u 100% zekerheid.

 • Gegarandeerd professionele beroepsmusici.

 • persoonlijke aandacht voor uw boeking.

Lees meer over het Keurmerk en de NTBO.

 

Vaak gekozen uitbreidingen

 

DrumsDrums

 

Vibrafoon

Vibrafoon

 

Jazz-zangeres of jazz-zangerVocalist

 

Meest gekozen alternatieven

plusJazz zanger erbijWenst u onze zanger Alex erbij?
Bekijk en beluister onze zanger Alex.

 

plusJazz zangeres erbijWenst u onze zangeres Agnes erbij?
Bekijk en beluister onze zangeres Agnes.

 

plusJazz zangeres erbijWenst u onze zangeres Eline? Dat kan!
Bekijk en beluister onze zangeres Eline.

 

 

Mogen wij u adviseren?

Door alle honderden optredens die wij hebben verzorgd, hebben we zeer veel ervaring. Vrijwel elke situatie en uitdaging hebben wij al meegemaakt. Profiteer van onze ervaring! Wilt u direct overleggen over uw specifieke wensen, neem dan gerust contact op. Bel ons op +31(0)85-4010560.

 

Ontvang prijsindicaties binnen 1 minuut in uw mail!

Stuur mij prijsindicaties