Last minute jazzbandje inhuren
De Jazz Centrale verzorgt muziek in heel Nederland, België, Luxemburg en West-Duitsland.

Gespecialiseerd in professionele jazzbands en jazz DJ's voor uw
feest of evenement overal in Nederland en België

+31(0)85 4010 560

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 09:00—22:00

vcard voor WhatsApp | contact | over onsHet allround jazz duo — onze meest geboekte combinatie

Het swingende piano jazz duo

Een compact jazzbandje bestaande uit piano en contrabas. Bescheiden volume en toch de sfeer van een complete jazzband. Niet voor niets onze meest geboekte bezetting!Zien en horen


Belangrijk! Beluister onze demo's met hoofdtelefoon of goede luidsprekers!

Kleine luidsprekers zoals van een smartphone, tablet of laptop kunnen onmogelijk de diepe rijke klank van de zo prachtige contrabas weergeven. Daarom is het zo belangrijk om met hoofdtelefoon of goede luidsprekers te luisteren! Let op: kans op meeswingen!


Muziekfragmenten

Video's

Krijg 24u per dag instant toegang tot ons exclusieve video-archief met video's van al onze bezettingen! U krijgt direct een mailtje met de toegangslink tot ons archief!

 

 

Ontvang prijsindicaties binnen 1 minuut in uw mail!

Stuur mij prijsindicaties

Informatie

Waarom de Jazz Centrale?

 • Vele jaren ervaring

 • Uitstekend op elkaar ingespeeld

 • Geen ingewikkelde jazz

 • Weinig oppervlakte nodig

 • Wij zorgen voor sfeervolle verlichting

 • Volume goed aanpasbaar

 • Netjes gekleed in pak of casual

 • Wat u hoort, is wat u krijgtMogelijke uitbreidingen

Reacties van klanten

 

... en lees ook alle oudere reacties!

 


De populairste bezetting bij de Jazz Centrale

Dit jazzduo behoort zonder twijfel tot de meest populaire bezetting bij de Jazz Centrale. Of het nu gaat om prive feestjes of bedrijfsevenementen, bij elke gelegenheid is de inzet van dit jazzduo zeer geschikt. Door de compacte afmetingen, het vriendelijke tarief en het bescheiden volume, hebben al vele honderden klanten genoten van de sfeer die dit jazzduo creëert.

"Dat een duo zo kan swingen is ongelofelijk! "

Matthijs Lok
Studentenvereniging Saurus, Maastricht

Een voordelige keuze

Heeft u een beperkt budget, maar wilt u wel de charme van live jazz? Dan is de keuze voor één van de jazz duo's een hele verstandige. U kunt dan tóch genieten van echte authentieke jazz, gebracht door enthousiaste professionele jazzmusici.

"Wat hebben we genoten van de geweldige begeleiding van het jazzduo tijdens ons bruiloftsdiner: gezellig, sfeervol en intiem... het maakte de avond helemaal af."

Marianne Kohsiek
Huwelijksdiner bij Restaurant La Provence in Zaltbommel

Zeer aangenaam volume

Dit jazz duo met contrabas en piano is erg compact en brengt een gezellige, intieme sfeer met zich mee. De klankleur van onze muziek in deze bezetting is erg mild en op bijzonder aangenaam volume. We spelen een prettige mix van mooie ballads, swingende jazz, gemixed met romantische bossa nova en vrolijke samba's.

Omdat het volume zo beperkt is, kunt u een jazz duo bijvoorbeeld inzetten bij kleinschalige diners met uw bedrijf, op intieme huwelijksdiners of bij zakelijke bijeenkomsten waarin het zachte volume erg belangrijk is.

Bekijk ook eens het overzicht van ons repertoire.

"Werkelijk de perfecte achtergrondmuziek voor ons evenement. We zullen bij een volgende gelegenheid zeker nog beroep doen op uw muzikale diensten en know how."

Janine Horemans
Voor het ABVV Mechelen+Kempen

 

 

Het Piano Jazz Duo

Compacte afmetingen

Als er maar weinig ruimte beschikbaar is voor de band, dan kan een jazz duo vrijwel toch altijd spelen. Met dit Piano Duo kunnen we al op een oppervlakte van 2 bij 2 m2 optreden. En omdat het volume zo beperkt is, is het niet nodig dat er wat meters tussen de band en het publiek zijn. Uw gasten zullen elkaar -- zélfs dichtbij de band -- nog goed kunnen verstaan.

Een overzicht van het Piano Jazz duo

"We hebben een fantastisch feest gehad. Iedereen vond de muziek geweldig. Ik heb aan verschillende mensen jullie naam door moeten geven. Heel erg bedankt."

Heer en mevrouw Vullings
Huwelijksfeest in De Veenderhoeve, De Klomp

Prijsindicatie

U kunt deze bezetting boeken vanaf ongeveer € 400.

Wilt u boeken op minder gangbare tijden (doordeweeks overdag bijvoorbeeld)? Dan kunnen we u vaak extra scherpe prijzen aanbieden. Prijzen zijn afhankelijk van veel factoren.
Bekijk ook eens onze prijsvergelijker.

Direct uw prijs weten? Vraag dan een aanbieding aan. Deze heeft u vaak binnen 30 minuten in de mail.

Keurmerk van de NTBOGegarandeerd 100% betrouwbaar

Weet u dat de Jazz Centrale lid is van de branchorganisatie NTBO? Hierdoor weet u zeker dat wij betrouwbaar en professioneel te werk gaan. Elk jaar wordt namelijk opnieuw getoetst door een onafhankelijke instantie of wij voldoen aan alle eisen.

 • Wij zijn onafhankelijk getoetst op betrouwbaarheid.

 • Wij bieden u 100% zekerheid.

 • Gegarandeerd professionele beroepsmusici.

 • persoonlijke aandacht voor uw boeking.

Lees meer over het Keurmerk en de NTBO.

 

Vaak gekozen uitbreidingen

 

Gitaar Gitaar

 

DrumsDrums

 

Vibrafoon

Vibrafoon

 

Saxofoon Saxofoon

 

Jazz-zangeres of jazz-zangerVocalist

 

 

"Bijzonder vonden wij het,om te zien en te horen hoe goed jullie als duo op elkaar zijn ingespeeld. Het inlevingsvermogen in de stijl van het feest, het geluidsniveau, de gekozen nummers, jullie enthousiasme tijdens het spelen, de leuke gesprekjes tussendoor, jullie goed verzorgde kleding, kortom de professionele aanpak van A - Z. Mochten wij in de toekomst nog eens een mooi en bijzonder feest willen organiseren, dan klinkt de JAZZ CENTRALE ons als "muziek in de oren". Nogmaals bedankt voor alles."

Norbert en Michele

Meest gekozen alternatieven

 • Het swing trio met gitaar erbij, waardoor het geheel een wat vollere klankleur krijgt.

 • Het allround trio met drums erbij. Hiermee krijgt de muziek een prettig ritmisch randje.

 • Moet het duo mobiel zijn? Overweeg dan het mobiele jazzduo.

"Wij hebben vele goede reacties gekregen en ook wij zelf waren verrast door de professionaliteit van de muzikanten! De overleggen vooraf en de boeking zelf, verliepen erg soepel en ook dit hebben wij als erg prettig ervaren. Kortom: zeer geslaagd en absoluut aan te raden!"

Gerben & Wiedya
Bruiloft op Landgoed Amerongen

 

Mogen wij u adviseren?

Door alle honderden optredens die wij hebben verzorgd, hebben we zeer veel ervaring. Vrijwel elke situatie en uitdaging hebben wij al meegemaakt. Profiteer van onze ervaring! Wilt u direct overleggen over uw specifieke wensen, neem dan gerust contact op. Bel ons op +31(0)85-4010560.

 

Ontvang prijsindicaties binnen 1 minuut in uw mail!

Stuur mij prijsindicaties