Last minute jazzbandje inhuren
De Jazz Centrale verzorgt muziek in heel Nederland, België, Luxemburg en West-Duitsland.

Gespecialiseerd in professionele jazzbands en jazz DJ's voor uw
feest of evenement overal in Nederland en België

+31(0)85 4010 560

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 09:00—22:00

vcard voor WhatsApp | contact | over onsKies een jazzband of jazz dj op uw zakelijke event

 

De stijl en klasse van jazz op uw zakelijke evenement

De Jazz Centrale is uw meest ervaren partner voor de verzorging van sfeervolle (achtergrond)muziek op uw zakelijke evenement, borrel of receptie. Wij nemen u alle zorg uit handen. U bent verzekerd van de allerbeste jazzprofessionals en daarmee een ongekende sfeermaker op uw event.

"Al enkele malen deden we beroep op de diensten van de Jazz Centrale en telkens werden onze verwachtingen en wensen ruimschoots ingevuld. Stiptheid, flexibiliteit en kwaliteit zijn maar enkele sleutelwoorden die we hier de revue kunnen laten passeren. Aangenaam samenwerken!"

Jelle Leplae van Fast Forward Events


 

De unieke voordelen van de Jazz Centrale

  • Jazzbandjes van klein tot groot, dus voor elk soort event een geschikte oplossing.

  • Voor vrijwel elk budget is er een passende jazzband of jazz DJ te selecteren.

  • 100% garantie dat wij komen optreden, dus geen verrassingen op de dag van uw event!

  • U bent verzekerd van de allerbeste jazzprofessionals uit de Nederlandse jazzwereld.

  • Wij spelen door heel Nederland, België en Luxemburg.

  • Wij hebben vrijwel elke situatie al eens meegemaakt, dus we kunnen u adviseren vanuit een zeer brede en lange ervaring.

  • Eén vertrouwd contactpersoon (Kars) die op de hoogte is van al uw wensen en onze afspraken.

  • Zeer efficiënt zakendoen door snelle en uitgebreide reacties op uw mailtjes en telefoontjes.

  • Unaniem zeer positieve reacties van eerdere opdrachtgevers. We hebben dus een naam hoog te houden en daar profiteert u van!

"Hierbij laat ik u graag weten dat het optreden van het jazzduo meer dan geslaagd was. Werkelijk de perfecte achtergrondmuziek voor ons evenement. We zullen bij een volgende gelegenheid zeker nog beroep doen op uw muzikale diensten en know how."

Janine Horemans
Muzikale omlijsting van een event van ABVV Mechelen+Kempen

Stijlvolle achtergrondmuziek op aangenaam volume

Elk event is het waard om muzikaal omlijst te worden door een team van de Jazz Centrale. Met sfeervolle en professionele achtergrondmuziek zet u direct een ongeëvenaarde sfeer neer, die uw gasten zich ogenblikkelijk thuis laat voelen.

Onze muzikale omlijsting is altijd op een zodanig volume, dat u en uw gasten nog op ongestoorde wijze met elkaar kunnen converseren.

Ga voor het beste

Als u een zakelijk evenement organiseert, wilt u natuurlijk alleen het allerbeste. De beste catering, de beste ambiance en natuurlijk de beste jazz. De professionals van de Jazz Centrale zijn u graag van dienst.

Volledig in dienst van uw event

Wij beseffen als geen ander dat wij op uw evenement niet in het middelpunt van de belangstelling moeten staan. Wij vormen een onmisbare sfeermaker ten dienste van uw event. Onze optredens zijn dan ook tot in de puntjes verzorgd: de mooiste instrumenten, beste apparatuur, verzorgde kleding, eigen sfeervolle verlichting, achtergrondmuziek in onze korte pauzes, podiumaankleding en live muziek van ongekend hoog niveau. Al deze elementen maken onze optredens keer op keer tot een groot succes waarover door onze opdrachtgevers en hun gasten veel gesproken wordt.

Werkzaam in heel Nederland, België en Luxemburg

Wij leveren jazz op elke locatie in de Benelux. Dus of het nu gaat om een of een zakelijk diner in Groningen of een bedrijfsopening in Gent, wij zijn u graag van dienst!

Voor elk budget en voor elk volume

Omdat u zelf het jazzbandje samenstelt, bepaalt u zelf hoeveel u van het budget voor de live muziek alloceert. Uiteraard helpen we u met het maken van de beste keuze.

Advies nodig? Bel ons gerust!

Bel ons gerust om over uw specifieke wensen en plannen te spreken. Wij kunnen vanuit onze grote ervaring vaak een hoop handige tips geven.

+31(0) 85 - 4010 560

"Tijdens ons 15-jarig jubileum werd de muziek verzorgd door het swing trio (bestaande uit vleugel, contrabas en gitaar) en zangeres Agnes. Een perfecte mix voor een bijzondere avond, waarbij de muziek niet te overheersend mocht zijn. Ze hebben een warme, vriendelijke sfeer neergezet die goed aansloot bij het doel van de avond en het aanwezige publiek. We kunnen deze combinatie van harte aanbevelen!"

Wijnanda Beverborg — PTG Advies
Organiseerde een 15-jarig jubileumfeest in DordtYart

Efficiënt zaken doen

Wij snappen dat u snel en efficiënt zaken wilt doen. U wilt uiteraard snelle reacties op uw aanvraag. U heeft tenslotte wel meer te doen! Bij de Jazz Centrale snappen we dit. Vaak reageren wij al binnen 1 uur op uw aanvraag. Soms zelfs nog sneller. Wilt u direct advies over de mogelijkheden? Bel dan Kars op (+31)(0)85-4010560. Hij kan u dan direct toelichten wat wij voor u kunnen betekenen.

Cases ter inspiratie

Wij hebben zeer brede ervaring. Van kleinschalige zakelijke diners tot de grootste events en beurzen.

Speciaal ten aanzien van deze laatste categorie—de beurzen, grootste events en boekingen over meerdere dagen of zelfs maanden—hebben we de cases waar we het meest trots op zijn, beschreven op onze cases pagina. Laat u inspireren!

100% zekerheid

Zeker bij een boeking voor een zakelijk event moet u er natuurlijk 100% zeker van kunnen zijn dat het optreden doorgaat. Ook als er plotseling een muzikant uitvalt door bijvoorbeeld ziekte.

De Jazz Centrale kan u garanderen dat er een professionele jazzband of jazz DJ op uw event aanwezig zal zijn.

In dit opzicht is de werkwijze van de Jazz Centrale echt uniek. Wij werken in een groot team, hetgeen betekent dat we een zeer uitgebreid netwerk hebben van professionele collega's op wie wij in noodgevallen een beroep kunnen doen.

Zo kunt u er dus 100% zeker van zijn dat het optreden doorgang vindt! Ook dát is één van de grote voordelen van het inschakelen van de Jazz Centrale!

 

 

Kies uw entertainment  

 

Nog meer reacties van klanten

Tijdens een casinomiddag en aansluitende BBQ heeft een trio van de Jazz centrale de achtergrond muziek verzorgd. Tussen de twee activiteiten in is het trio ook nog van binnen naar buiten verhuisd. Al met al een leuke middag met prima muzikale begeleiding. Een aanrader!

Rob ten Hove — gAvilar BV
Personeelsfeestje op de zaak

 


Perfecte combinatie

"Voor een receptie hebben wij de Jazz Centrale ingeschakeld en het was een perfecte combinatie van de band, de muziek en het evenement. Zeer veel positieve reacties gehad en zullen hen voor een volgende keer zeker inschakelen."

Paul Arens, MonIdee
Receptie in Artis Aquarium

 

Prima achtergrondmuziek

"Prima achtergrondmuziek op informele borrel! Ondanks de moeilijke akoestiek in de beschikbare ruimte kwam de muziek prima tot haar recht! Op- en afbouw zeer snel verlopen. Bravo!"

Sandra Bol
Zakelijke borrel bij Robeco, Rotterdam

 

 

Very nice finishing touch

"We are looking back on a successful event. We enjoyed the music which gave is a very nice finishing touch."

Noor Driessen

Vice President Marketing and Communciation bij JP Morgan Asset Management

Klantendag bij The Dylan Hotel, Amsterdam

 

 

Jazzband op uw zakelijke event of receptie

Foto boven: een jazz trio van de Jazz Centrale op de beurs voor televisieproducenten in de RAI. Lees meer over deze grote opdracht.

 

Reacties van klanten

 

Beter had het niet kunnen zijn

"Tijdens de doop van ons nieuw Passagierschip ms Amadeus Silver in Amsterdam speelden een bassist, saxofonist en gitarist zeer sfeervolle en passende muziek. Iedereen was erg enthousiast over het optreden en zeer zeker voor herhaling vatbaar. Het was precies goed en hoe we het ons hadden voorgesteld, beter had het niet kunnen zijn. Ook de samenwerking vooraf was prima en vooral de flexibiliteit van de muzikanten aan boord zeer gewaardeerd.

Tot de volgende keer en hartelijke groeten uit Innsbruck!"

Lüftner Cruises
Doop event cruiseschip in Amsterdam

 

 

Voor de tweede keer ingeschakeld

"Wij hebben de Jazz Centrale nu voor de tweede keer ingeschakeld op ons jaarlijkse Zomerfeest. Mede dankzij de bijdrage van Alex en zijn band was het een zeer geslaagde avond."

Niels Koekoek
Duits-Nederlandse Handelskamer
Zomerfeest op terrein Universiteit Neyenrode

 

Mensen bleven hangen

"Tijdens de openingsavond van ons kunstweekend speelden een pianist en contrabassist passende muziek. Zij zorgden voor een sfeer waarbij de gasten lang(er) bleven hangen. Uitstekend en veel complimenten gehad."

Organisatie Waspikunst

 

 

Zeer veel positieve reacties

"Afgelopen donderdag een super optreden gehad van een geweldig jazz trio + zangeres. Het optreden is naar volle tevredenheid verlopen en ik heb zeer veel positieve reacties mogen ontvangen. Nogmaals bedankt en hopelijk tot een volgende keer!"

Anne Claire Muselaers
HV Productions

 

 

Afscheidsfeest directeur

"Naar aanleiding van het afscheidsfeest van onze directeur vroegen wij aan de Jazz Centrale om voor de "muzikale omlijsting" te zorgen. Ze hebben dat voortreffelijk gedaan door een ideale combinatie van live optredens en dj-momenten. Zeker een aanrader. Mooie, rustige en aangename achtergrondmuziek als ideale aanvulling bij fijne gasten, aangenaam programma en lekker eten."

Larissa Deblauwe
KATHO Vlaanderen

 

 

Last-minute boeking

"Geweldig genoten! Twee dagen voor het bedrijfsfeest was er nog geen muziek geregeld. Eerdere band had afgezegd. De Jazz Centrale kon wel en heeft het feest kleur gegeven met geweldige noten. Geweldig genoten! Echt een aanrader. Hartelijk dank!

Bram Gerards
Arcadis

 

 

Zakelijke borrel + diner op een rondvaartboot in Antwerpen

"We have to thank you and your team for making this event on the boat a success. The music was exactly what we wished! In regard to booking and coordination, everything worked without any problems. We will recommend De Jazz Centrale without hesitating."

Annika Eppe
Agility Logistics GmbH

 

 

Prettig boekingstraject

"Wij konden op korte termijn en via een zeer prettig traject een leuk jazz duo boeken voor ons evenement. De muziek paste goed bij de avond en de muzikanten paste zich flexibel aan aan onze wensen. Hartelijk dank hiervoor. We weten jullie zeker te vinden voor de toekomst!"

Hanneke Franken
Glocal Solutions

 

Kies nu uw entertainment  

... of vraag direct uw aanbieding aan