Last minute jazzbandje inhuren
De Jazz Centrale verzorgt muziek in heel Nederland, België, Luxemburg en West-Duitsland.

Gespecialiseerd in professionele jazzbands en jazz DJ's voor uw
feest of evenement overal in Nederland en België

+31(0)85 4010 560

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 09:00—22:00

vcard voor WhatsApp | contact | over onsPrijsindicatie  


Kars Veling, directeur van de Jazz Centrale, krijgt in november 2015 in Rotterdam opnieuw de Nominatie uitgereikt door het team van de NTBO (foto Blik en Bloos Fotografie)

De Jazz Centrale opnieuw genomineerd voor de Dutch Wedding Awards

In de categorie "Beste Bruiloftmuzikanten" is de Jazz Centrale in 2015 opnieuw genomineerd voor de Dutch Wedding Awards, na ook al in 2012 genomineerd te zijn geweest.

Genomineerd Dutch Wedding Awards 2015

Tijdens een bloedstollende nominatierace, zijn we opnieuw genomineerd voor de prestigeuze Dutch Wedding Awards 2015 als "Beste Bruiloftmuzikanten".

De Dutch Wedding Awards zijn een intiatief van de NTBO, de brancheorganisatie voor de trouwbranche. Tijdens een groots gala wordt op 8 december 2015 bekend gemaakt wie de winnaar is van deze prestigeuze prijs.

Waanzinnige beloning

De Jazz Centrale is genomineerd als beste entertainmentbedrijf 2012!"Dit is een waanzinnige beloning voor al het harde werk van de afgelopen jaren," aldus een trotse Kars Veling, organisator en oprichter van de Jazz Centrale. "Met het hele team werken we keihard aan het verzorgen van uitstekende jazz-optredens, en deze nominatie bewijst dat we een opvallend mooi product en aansprekende dienst in de markt weten te zetten." Samen met drie andere bedrijven uit de muzieksector, werd de Jazz Centrale uit zo'n 130 aanmeldingen geselecteerd.

 

 

De nominatie van de Dutch Wedding Awards wordt uitgereikt aan de directeur van de Jazz Centrale, Kars Veling

Kars Veling, directeur van de Jazz Centrale (midden), krijgt in 2012 in Rotterdam de Nominatie uitgereikt door het team van de NTBO

Professionele jazz op bruiloft of event

Bij de Jazz Centrale kan men terecht voor het inhuren van een professionele jazzband of jazz DJ op een bruiloft of evenement. De Jazz Centrale bezit sinds 2010 als één van de eerste entertainmentbedrijven in Nederland het Keurmerk Trouwen van de NTBO. Daardoor zijn klanten zeker van een betrouwbare, professionele partner voor hun bruiloft of ander soortig evenement.