Last minute jazzbandje inhuren
De Jazz Centrale verzorgt muziek in heel Nederland, België, Luxemburg en West-Duitsland.

Gespecialiseerd in professionele jazzbands en jazz DJ's voor uw
feest of evenement overal in Nederland en België

+31(0)85 4010 560

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 09:00—22:00

vcard voor WhatsApp | contact | over onsnieuwjaarsreceptie jazz

 

Een jazzband of jazz DJ op uw beursstand

 

Trek alle aandacht van de beursbezoekers en voorzie uw beursstand van (live) muziek. Met een klein jazzbandje of zelfs een jazz DJ creëert u niet enkel een fijne sfeer voor de bezoekers van uw beursstand, maar genereert u bovendien extra traffic naar uw beursstand! De Jazz Centrale heeft zeer ruime expertise en is uw beste partner als u zoekt naar muzikale opluistering van uw beursstand en beursborrel!

 

 

 

Voorbeeld 1 — Jazzbandje op uw beursstand

Met diverse van onze jazzbandjes kunnen we spelen op of bij uw beursstand. Afhankelijk van de grootte van de stand kunt u kiezen voor een klein jazzduo met gitaar en contrabas of een grotere band zoals de bewezen succesvolle jazztrio's. De muziek is altijd goed aangepast aan de situatie. Dus nooit te hard en altijd prettig aanwezig. Bekijk hier al onze samenstellingen.

Voorbeeld 2 — Jazzband of jazz DJ tijdens uw beursborrel

Geeft u een beursborrel voor alle exposanten na afloop van de beursdag? Dan is de borrel niet compleet met sfeervolle muzikale opluistering! Niet enkel zullen uw gasten hierdoor een aangename tijd op en rond uw beursstand beleven, u genereert ook nog eens extra traffic naar uw beursstand! Onze jazztrio's of een jazz DJ zijn uitermate geschikt voor deze rol. Laat u door ons adviseren!

 

Jazzmuziek creëert sfeer en ambiance

Jazz is de perfecte muziek om op de achtergrond te laten klinken. Het is muziek die niet storend aanwezig is, nooit te hard is en uw beursstand vult met prettige klanken zodat uw standbezoekers het absoluut naar hun zin hebben.

Als u de enige standhouder bent met muziek, zult u merken dat beursbezoekers van alle kanten komen aangestroomd om te kijken wat u voor hen in petto heeft! Zo slaat u twee vliegen in één klap: u creëert een prettige ambiance op uw beursstand én u genereert meer traffic naar uw stand! De investering in de jazzband of de jazz DJ heeft u op deze manier ongetwijfeld snel terugverdiend.

Aangepast aan de situatie

Onze muziek op uw beursstand is altijd aangepast aan de situatie. Het volume is op bescheiden niveau, zodat uw gasten op ontspannen manier met elkaar kunnen converseren. Ook het repertoire kiezen we zodanig, dat dit toegankelijke muziek oplevert—ook voor de niet-jazzkenner!

We nemen u alle zorg uit handen

  • U hoeft maar één ding te voorzien, en dat is een stopcontact. Voor alle overige apparatuur en instrumenten zorgen wij zelf.

  • U bent verzekerd van muziek op zeer hoog niveau. Uw gasten zullen zeker onder de indruk zijn.

  • Als een muzikant plotseling ziek wordt, kunnen wij altijd een even goede vervanger inzetten.

 

 

Optredens in heel Nederland, België, West-Duitsland en Luxemburg

 

 

Wij leveren een jazzband of jazz DJ op elke locatie in de Benelux en West-Duitsland!
Dus of het nu gaat om een beurs in de RAI Amsterdam, Jaarbeurs Utrecht, Ahoy Rotterdam, Antwerp Expo of Brussel Expo, Dusseldorf of Essen, wij komen graag naar u toe!

 

 

 

Voor elke situatie een jazzbandje op maat

De Jazz Centrale werkt volgens een uniek concept. U kunt zelf de samenstelling van het jazzbandje bepalen. Uiteraard kunnen wij u—vanuit een jarenlange ervaring—zeer goed en onafhankelijk adviseren. Zo vinden we in overleg altijd een bezetting die uitstekend geschikt is voor uw specifieke situatie. Op die manier is de muziek nooit te nadrukkelijk aanwezig, en investeert u bovendien niet meer dan nodig.

Diverse jazzbands, voor elk budget en elke beschikbare oppervlakte

De jazzbandjes van de Jazz Centrale zijn uitermate flexibel. U bepaalt zélf welke samenstelling er komt optreden, uiteraard met behulp van onze adviezen gestoeld op onze enorme ervaring. U kunt kiezen voor een klein jazzduo dat perfect in de kleinst mogelijk ruimtes past, of een grotere jazzband voor meer variatie en een ongeëvenaarde uitstraling. Altijd bent u voorzien van de allerbeste beroespmusici en bovendien 100% zekerheid: als er een muzikant zou uitvallen door bijvoorbeeld ziekte, dan kunnen wij u altijd een professionele invaller aanbieden. Kortom, voor de beste kwaliteit, meeste flexibiliteit en grootste zekerheid boekt u bij de Jazz Centrale!

Voor elk budget en voor elk volume.

 

Waarom de Jazz Centrale inhuren?

  • Professionele en zeer ervaren muzikanten;

  • Diverse samenstellingen, voor elk budget;

  • 100% zekerheid dat het optreden door gaat;

  • Alle apparatuur wordt door ons voorzien;

  • Altijd een jazzbandje dat past bij uw situatie;

  • Vlotte behandeling van uw aanvraag.

Advies nodig? Bel ons gerust!

Bel ons gerust om over uw specifieke wensen en plannen te spreken. Wij kunnen vanuit onze grote ervaring vaak een hoop handige tips geven.

+31(0) 85 - 4010 560

 

Kies uw jazz band of jazz DJ