Last minute jazzbandje inhuren
De Jazz Centrale verzorgt muziek in heel Nederland, België, Luxemburg en West-Duitsland.

Gespecialiseerd in professionele jazzbands en jazz DJ's voor uw
feest of evenement overal in Nederland en België

+31(0)85 4010 560

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 09:00—22:00

vcard voor WhatsApp | contact | over onsPrijsindicatie  

 

Welkom bij de Jazz Centrale

De specialist voor een professionele jazzband overal in Nederland, België en het westen van Duitsland.

 

"Hallo, en hartelijk welkom bij de Jazz Centrale! Mijn bedrijf dat ik in 2002 heb opgericht!

 

Mijn naam is Kars Veling, zakelijk leider en pianist van de Jazz Centrale. Ik ben getrouwd met Thelma, en trotse vader van vier kinderen. We wonen in Rotterdam—de stad van durvers en doeners.

 

In 2002 ben ik begonnen met de opzet van de Jazz Centrale. Inmiddels heb ik de Jazz Centrale uitgebouwd tot een echte specialist voor jazz "entertainment" op feesten, bruiloften en zakelijke evenementen in Nederland, België, Luxemburg en in het westen van Duitsland.

 

In de afgelopen jaren heb ik een groot team opgebouwd van de beste jazzprofessionals uit het land. Zelf speel ik regelmatig in die teams als pianist. Want wat is er mooier dan mensen vermaken met live muziek van echt hoog niveau?

 

Elke musicus in mijn team wordt door mij zorgvuldig geselecteerd op enthousiasme, uitstraling, betrouwbaarheid, karakter en—uiteraard—muzikale kwaliteit. Zo kan ik u garanderen dat enkel topmusici bij u komen optreden; echt de besten uit de jazzwereld. Ik en mijn teams zetten ons—elk optreden opnieuw—voor de volle 100% in om uw kostbare bruiloft, feest of evenement geslaagd en onvergetelijk te maken. Voor u als klant, ben ik uw vaste en enige contactpersoon. Dat werkt wel zo prettig, toch?

 

Onvoorwaardelijke kwaliteit, dat is waar u bij de Jazz Centrale voor kiest!

 

Direct advies nodig? Bel +31 (0) 85 - 40 10 560

 

Als u advies wilt over de muziek op uw evenement, mag u mij altijd bellen. Ik ben op werkdagen meestal goed bereikbaar tussen 09:00 en 22:00 uur op +31 (0) 85 - 40 10 560. U mag altijd mijn voicemail inspreken, en dan doe ik mijn best om u binnen enkele uren terug te bellen. Maar natuurlijk mag u ook via deze site een aanbieding aanvragen. Dan bel ik ú, als u dat wilt.

Als u alvast wilt weten met welke tarieven u ongeveer rekening kunt houden, vraag dan een prijsindicatie à la minute aan. U ontvangt dan direct een e-mail met enige indicaties en richtlijnen.

We zijn u graag van dienst!"

 

Kars Veling

De Jazz Centrale
KVK-nummer 24459289